Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

Projekti

 

uzzi

Aktuelnosti

31.01.2018.

Analitičke kartice plaćanja sa računa i izdati putni nalozi za upravljanje službenim vozilima

Shodno Zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja Uprava za zbrinjavanja izbjeglica objavljuje podatke o analitičkim karticama i izdatim putnim nalozima

više...
20.03.2017.

PREDAVANJE NA FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA I POSJETA STUDENATA CENTRU

PREDAVANJE NA FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA I POSJETA STUDENATA CENTRU

Socijalna radnica Centra Marina Grba je posjetila Fakultet političkih nauka 16.03.2017. godine, i studentima druge godine socijalnog rada održala predavanje o sistemu azila u Crnoj Gori i radu Centra za tražioce azila. Trideset studenata smjera socijalni rad i socijalna politika, u okviru predmeta Socijalni rad u praksi su na predavanju došli do brojnih informacija kao što su: praktični rad sa tražiocima azila, prava i obaveza tražilaca azila, lica sa statusom izbjeglice ili statusom dodatne zaštite u skladu sa Zakonom o azilu, pravila Kućnog reda Centra, Procedure prijema i otpusta tražilaca azila, njihovih psiho-socijalnih potreba, aktivnosti koje se sprovode u Centru, najčešće zemlje porijekla, najčešći razlozi napuštanja zemlje porijekla i dr.

više...
10.02.2017.

SAOPŠTENJE: Ministar Purišić posjetio Centar za tražioce azila u Spužu

SAOPŠTENJE: Ministar Purišić posjetio Centar za tražioce azila u Spužu

Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić i predsjednik opštine Danilovgrad Branislav Đuranović posjetili su danas, 10.02.2017. godine, Centar za tražioce azila u Spužu, gdje su ih primili direktor Uprave za zbrinjavanje izbjeglica, Željko Šofranac i rukovodilac Centra za tražioce azila, Dušan Jovićević.

više...
01.02.2017.

RADIONICA O ANTI-TRAFIKINGU

RADIONICA O ANTI-TRAFIKINGU

Na radionici su došli do brojnih saznanja počevši od definisanja termina trgovine ljudima, kako da se zaštite i preventivno djeluju te spriječe da i sami postanu žrtve trafikinga.

više...